BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eshet - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralığın son günlerine yaklaşırken güneşli bir kış günü hastanemize doğru yeni tanışacağımız miniğimizin kim olacağı merakı ve heyecanıyla  yola çıktık. Bizi orada miniğimiz Eshet karşıladı. Eshet 9 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Geçen günlerde doğum günü olan miniğimiz 9 yaşına girdiğini bizimle heyecanla paylaştı. Birlikte Denge Tahtası oyununu keyifle oynadık. Miniğimiz Denge Tahtası oyununun çok iyi bildiği ve çok sık oynadığı bir oyun olduğunu ekledi. Tabi kazanan hep o oluyordu haliyle. Sonra birlikte boyama yaptığımız miniğimiz en sevdiği takımın Galatasaray olduğunu söyledi. Boyama kitabındaki forma resmini sarı ve kırmızı renge boyadı. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken miniğimize dileğini sorduk ve dileğinin “Galatasaray Forması” olduğunu söyledi. Siz de tatlı miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi elimizi ulaşınca çok mutlu olduk. Hemen ailesiyle iletişime geçip uygun bir gün belirledik. Hediye teslim günü gelince koşar adımlarla Eshet’le buluştuk. Eshet hediyesini görünce çok mutlu oldu ve hediye paketini heyecanla açtı. Bize çok teşekkür etti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.  

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: