BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Defne - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kasım ayının son günlerinde, miniklerimizle eğlenceli vakit geçirmek amacıyla Pediatri servisine doğru yola çıktık. Karşımıza Defne adında şirin mi şirin, gülümsemesiyle  bize enerji veren bir miniğimiz çıktı. Ellerimizde birbirinden güzel oyunlarla yanına gittik. 8 yaşındaki bu miniğimiz Bronşektazi (Hava yollarının geri dönüşümsüz olarak genişlemesi) tanısıyla fakültemizde tedavi görmektedir. Defne ile birlikte boyama yaptık. Defne daha çok kara kalem tarzı resimlerle ilgilense de yine de çok eğlendik. Hatta bazı boyamalardaki hayvan resimlerine kendi isimlerimizi de verdik. Öğrendiğimize göre Defne hem diş hekimi hem makinist olmak istiyormuş. Yaptığımız sohbetlerde onun oldukça akıllı bir minik olduğuna karar verdik. Sonuçta Defne de annesi de bizim ziyaretimizden oldukça memnun kaldılar ve bunu sıkça dile getirdiler. Öyle ki normal ziyaret süremiz bittiğinde bizi bırakmak istemediler. Miniğimize bir dilek hakkı olsa ne isterdi diye sorduğumuzda "Büyük Peluş Kutup Ayısı" istediğini söyledi. Peki siz Defne'nin bu dileğini gerçekleştirip onun sevincine ortak olmak ister misiniz? 

Miniğimizin dileğinin fakülteye ulaştığını öğrenince çok sevindik. Heyecanlı bir şekilde miniğimiz ve ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince hemen miniğimizin dileğini yanımıza alıp sabırsız ve bir o kadar da miniğimize duyduğumuz hasretle hastanenin yolunu tuttuk. Odadan içeri girdiğimizde elimizde istediği peluş kutup ayısını görünce çok sevindi. Miniğimizle yaptığımız minik hasret gidermeden sonra ondan izin alıp fakülteye döndük. Hem bizim gözlerimizde hem de miniğimizin gözlerinde bu anı asla unutmayacağımıza dair büyük bir mutluluk ve muhabbet vardı. 

Bizlere ve miniğimize asla unutmayacağımız bu mutluluğu yaşatan gönüllülerimize çok teşekkür ederiz, iyi ki varsınız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: