BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Azad - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün çeşit çeşit ve yepyeni oyunlarımızla Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Heyecanla servise gittiğimizde bizi masmavi gözleriyle Azad karşıladı. Azad 7 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Azad ile birlikte çok güzel bir hafıza oyunu oynadık. Tabi ki de çok zeki olduğu için oyunda galip geldi. Ardından yapboz yapmayı çok sevdiğini anladığımız miniğimizle yapboz yaptık. Azad’ın üç abisi ve bir kız kardeşi olduğunu öğrendik. Kız kardeşini çok sevdiğini belirtti. Zaman nasıl geçti anlamadık. Ziyaretimiz bitirirken Azad’a bir dilek hakkı olsa ne isterdi diye sorduğumuzda “Bisiklet” istediği söyledi.

Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Azad’ın hediyesinin geldiğini duyunca büyük bir sevinçle ailesini aradık. Uygun bir gün belirleyip o günün gelmesini iple çektik. Annesinden duyduğumuza göre Azad da çok heyecanlanmış ve sabırsızlanmıştı. Hediye teslim günü geldiğinde koşar adımlarla buluşma yerimize gittik. Azad ve ailesi bizi bekliyorlardı. Azad hediyesini görünce çok mutlu oldu ve çok teşekkür etti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: