BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zübeyir Arda - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir kasım gününde oyunlarımızı aldık, kiminle oynayacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastanemizde, bizi zekasıyla ve sevimliliğiyle kendine hayran bırakan 11 yaşındaki Arda ile tanıştık. Arda bize Jenga oyununda ne kadar iyi olduğundan ve oyunu ne kadar sevdiğinden bahsetti. Böylece heyecanla oynamaya başladık, gerçekten de Arda’nın bizim cesaret edemediğimiz yerlerden hiç düşünmeden taşları bir bir çekmesi bizi hayrete düşürdü. Daha sonra benzer bi oyun olan Duvar Denge oyununu oynadık. Arda ilk defa oynamasına rağmen her turda bizi yenmeyi başardı. Oyunlarımızı oynarken Arda’ya en sevdiği dersin ne olduğunu sorduk. Beden eğitimi olduğunu, özellikle futbol oynamayı çok sevdiğini söyledi. Fenerbahçe taraftarı olan Arda en sevdiği futbolcunun adaşı Arda Güler olduğunu da belirtti. İlerde futbolcu olmak istiyormuş. Ziyaretimizin sonuna doğru Arda’ya dileğini sorduğumuzda “Yeşil Çivili Krampon” istediğini söyledi. Siz de Arda’nın dileğini gerçekleştirip hayaline ortak olmak ister misiniz?

Ilık bir kış günü Arda’nın hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye geleceğini öğrendik. Vakit gelince hediyemizi alıp heyecanla hastanenin yolunu tuttuk, Arda’ya hediyesini verdik. Arda yeşil kramponlarını görünce çok mutlu oldu, hemen ayağına oluyor mu diye denedi. Tam da istediği kramponlar olduğunu ve onları çok beğendiğini söyledi. Arda’nın mutluluğu ve gözlerinin ışıltısı görülmeye değerdi. Onun bu dileğini gerçekleştirip sevincine ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: