BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Türkan - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

1 1

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni çocuklarla tanışacak olmanın verdiği heyecanla balondan köpeklerimizi, tacımızı yapıp hastanenin yolunu tuttuk. Pediatri servisinde dünya tatlısı, 9 yaşındaki Zeynep Türkan'la tanıştık. Başladık oyunlar oynamaya. Bil Bakalım Kim'le başlayan oyun serüvenimize Tabu, Kızma Birader, Buz Tuzağı ve Kartal Göz ile devam ettik. Anlayacağınız oynamalara doyamadık. Bu sırada Zeynep Türkan'ın büyüyünce öğretmen olmak istediğini öğrendik. En sevdiği renk de mormuş. Ayrıca resim çizmeyi, bebeklerle oynamayı da çok seviyor. Gitme vaktimiz yaklaştığında Zeynep Türkan'a "Yarın doğum günün olsa ne hediye alınmasını isterdin?" diye sorduk. "Lol Bebek" isteyeceğini söyledi. Siz de onun bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Bir mayıs sabahı aldığımız hediyemizin bize ulaştığı haberi günümüzü güzelleştirdi. Hemen oyun arkadaşımızın annesi ile iletişime geçtik ve buluşma tarihimizi belirledik. Sonunda o gün geldi ve biz Zeynep Türkan'ın gülen yüzüne, Zeynep Türkan ise hediyesine kavuştu. Gönüllümüze teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: