BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf Kuzey - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarlı bir sonbahar günü miniğimizle tanışmak ve onunla vakit geçirmek için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi gören 13 yaşındaki Yusuf Kuzey ile tanıştık. Ufak bir sohbetten sonra Ben Kimim oyunu ile oyun faslını başlattık. Yusuf Kuzey bizim aksimize kendisine gelen bütün kartları hızlı ve doğru şekilde bildi. Daha sonra Kartal Göz oyunuyla devam ettik Yusuf Kuzey burda da becerisini ortaya koydu ve birinci oldu. Son olarak da Jenga oynadık. Oyun oynarken yaptığımız sohbette bize hayallerinden ve gelecekte yazılım mühendisi olmak istediğinden bahsetti. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine dileğini sorduğumuzda bize hiç düşünmeden “Fenerbahçe Forması” dedi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kuzey ile tanışmamızın üzerinden iki hafta bile geçmeden elimize dileğinin kargosu ulaştı. Yakın zamanda hastaneye gelmeyeceğini öğrendiğimiz oyun arkadaşımızın dileğini ivedilikle ona kargoladık. Forması ona ulaştığında formayı çok beğendiğini, en yakın zamanda tekrar görüşmek istediğini söyledi. Bu dileğini gerçekleştirerek Kuzey’in ve bizim mutluluğumuza vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: