BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde oyuncaklarımızı alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi, en az bizim kadar güneşi seven Yusuf karşıladı. Yusuf, 10 yaşında ve hastanemizde Transvers Miyelit (Omuriliğin tam kesit iltihabı) tanısı ile tedavi görmekte. Yusuf ile güneş üzerine uzun uzun sohbet ettik. Bize, güneş alan yerleri görmeyi, böyle güzel havalarda yürüyüş yapmayı, yeni yerler keşfetmeyi çok sevdiğinden ve gölgeleri izlerken keyif aldığından bahsetti. Yusuf ile oyun oynamak da en az onunla sohbet etmek kadar keyif vericiydi. Oyun oynarken, becerisi ve heyecanı oyuna da heyecan getiriyordu. Yusuf ile sohbet ederken onu neyin mutlu edeceğini sorduk. Yusuf bize cevap olarak çok sevdiği güneşi rahat görebilmek için "Mavi Güneş Gözlüğü" istediğini söyledi. Siz de Yusuf'un dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ve güneş sevgisine ortak olmak ister misiniz?

Kasım ayına miniğimiz Yusuf'un dileğinin gerçekleşmesinin sevinci ile girdik. Hemen sevincimizi miniğimizin ailesi ile iletişime geçerek paylaştık. Hediyesini alıp Pediatri servisine, Yusuf'un yanına gittik. Yusuf'un mavi gözlüğünü gördüğündeki tatlı tebessümü ve gözlerinin ışıltısı tüm günümüzü güzelleştirmeye yetti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem Yusuf'u mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: