BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yasir Batı - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir kasım gününde yeni bir arkadaşımızla tanışacak olmanın mutluluğuyla ve birlikte oynayacağımız oyunların heyecanıyla birlikte Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Ellerimizde balonlar, boyama kitapları, oyunlar derken ıslanarak da olsa miniklerimize ulaştık. Ziyaretimizde oldukça mutlu ve hevesli Yasir ile tanıştık. Yasir 7 yaşında ve fakülte hastanemizde Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile tedavi görmekte. Önce Yasir'le çok güzel sohbetler ettik daha sonrasında hayvan yapbozlarıyla yeni öğrendiğimiz hayvanları birleştirdik, sonrasında Jenga oynadık ve boyamalar yaptık. Boyama esnasında sevdiği bir animasyon karakteri olan Şimşek Mcqeen'i çizdik. Ama Yasir'in en beğendiği oyun Buz Tuzağı idi. Çünkü buzları kırmak için çok heyecanlıydı. Buzlara öyle bir vuruyordu ki hemen hepsi devriliyordu. Tabi aynı zamanda keyifli keyifli sohbetler de ediyorduk. Bize doğum gününü, ablasını ve evde neler oynadığını anlattı. Kıyafetiyle ve boyamalarıyla Kral Şakir'i ne kadar çok sevdiğini de öğrendik. Ama Yasir'in asıl sevdiği aktivitenin akülü arabada gezmek olduğunu geçmeyelim. Bu güzel sohbetimizin ve oyunlarımızın sonuna yaklaşırken kendisine bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Tabi ki Yasir, bir araba tutkunu olduğunu anladığımız için en sevdiği renk ile birlikte "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de Yasir'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Yasir'in hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok sevindik ve hemen Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Hediyesini görünce çok mutlu olan miniğimiz yüzünden gülümsemeler saçarak bize teşekkür etti. Miniğimizin yüzündeki kocaman gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: