BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Vahap Yiğit - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların biraz biraz soğuduğu ama güneşin etrafı sardığı bir günde derslerimizden çıkıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya  girdiğimizde bizi miniğimiz Yiğit karşıladı. Yiğit 8 yaşında ve Duchenne Musküler Distrofi (Kas yıkımı ve güçsüzlüğüne sebep olan genetik bir hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Oyun maceramıza Buz Tuzağı oyunu ile başladık. Ardından Ben Kimim? oyununu oynarken biraz sohbet etmeyi de ihmal etmedik. İleride astronot olmak istediğini ve uzaya çok büyük ilgisi olduğunu söyledi. Bize oyunda balık rolünü anlatmaya çalışırken denizi çok sevdiğinden bahsetti. Özellikle okyanusların gizemli yerlerini merak ettiğini ve Mariana Çukuru hakkında araştırmalar yaptığını anlattı. Biz de hayranlıkla onu dinledik. Okulunda 3. sınıf olduğunu,en çok matematik ve fen derslerini sevdiğini söyledi. Okul dışında da lego yapmaktan çok zevk aldığını ve en çok onlarla zaman geçirdiğini söyledi. Oyun sırasında da dinazorları çok sevdiğini ve ilgisini çektiğini söyledi. Biz Yiğit’le vakit geçirdikçe ve sohbet ettikçe zekasına hayran kaldık. Sohbetimiz sırasında “Dinozor Temalı Lego” istediğini söyledi. Siz de Yiğit’in dileğini gerçekleştirip miniğimizin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Araştırmayı seven miniğimiz Vahap Yiğit dinozorları çok sevdiğini ve bizden dinozor temalı bir Lego seti istediğini söylemişti. Dileğimiz yola çıktıktan sonra Yiğit'le buluşup hediyemizi teslim etmek için çok heyecanlandık. Hediyemiz elimize ulaşınca buluşmamızın gecikeceğini öğrendik ama miniğimizin hediyesine hemen kavuşmasını istedik. Kendimiz teslim edemesek de Yiğit hediyesini alınca mutluluğunu bizimle paylaştı. Yiğit'in dileğini gerçekleştirerek içimizi ısıtan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: