BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sudenaz - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir sonbahar gününde miniğimizle tanışmak ve onunla oyunlar oynayıp sohbet etmek için heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi tatlı, sıcakkanlı ve yetenekli miniğimiz Sudenaz karşıladı. Sudenaz 13 yaşında. Sudenaz ile tanışır tanışmaz hemen kaynaştık ve beraber çok eğlenceli oyunlar oynadık. İlk önce Jenga oynadık, sonrasında miniğimiz Buz Tuzağı oynamayı çok sevdiğini söyledi ve Buz Tuzağı oynadık. Sonra abaküslü zeka oyunu yarışması yaptık ve yetenekli Sudenaz oyunu hemen kavrayıp 1. oldu. En son beraber Ben Neyim oynadık ve Sudenaz bu oyunda da çok başarılıydı. Beraber sohbetimizde miniğimizin en sevdiği rengin mor ve tonları olduğunu, en sevdiği yemeğin de taze fasulye olduğunu öğrendik ve miniğimizle ne kadar çok ortak noktamız olduğunu fark ettik. Sonrasında ise Galatasaray'ı çok sevdiğini öğrendik. Eğlenceli sohbetimizin sonlarına doğru Sudenaz'a dileğini sorduğumuzda ise dileğinin "Galatasaray Forması" olduğunu söyledi. Siz de Sudenaz'ın bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Sudenaz'ın hediyesi elimize ulaşınca çok sevindik, ona vermek için gün sayıyorduk. Sonra ılık bir şubat günü Sudenaz ve ailesi hastanemize kontrole gelince biz de hemen hediyemizi vermek üzere yola koyulduk. Miniğimiz bizleri ve hediyesini görünce hem çok şaşırdı hem de çok mutlu oldu. Hemen kocaman gülümsedi ve bize teşekkür etti. Biz de onun gözlerindeki neşeyi görünce çok mutlu olduk. Miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: