BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şevval - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Oldukça güneşli bir mart gününde oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Romatoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar da dikkatli miniğimiz Şevval ile tanıştık. Şevval 12 yaşında ve hastanemizde Sistemik Lupus Eritematozus(SLE) tanısı (Bir çeşit sistemik romatizmal hastalık) ile tedavi görmekte. Tanıştıktan ve yanımızdaki oyunlarımızı tanıtmanın ardından heyecanla yanımızdaki oyunlardan Skippity oyunu ile oynamaya başladık. Küçüğümüz oyunları daha önce oynamamış olmasına rağmen bir kez anlatmamızla birlikte oyunlarda harika performans göstererek çok iyi iş çıkardı. Oyun esnasında yapmayı en çok sevdiği şeyleri sorduğumuzda resim yapmak ve seramik boyamak olduğunu söyledi. Daha sonra çok fazla dikkat gerektiren Dedektif oyunumuzu oynamaya başladık ve onun dikkat seviyesine adeta hayran kaldık. Miniğimizin aynı zamanda piyano çaldığını ve büyüyünce ana sınıfı öğretmeni olmak istediğini öğrendik. Oldukça eğlendiğimiz ziyaretimizin sonuna doğru dileğini sorduğumuzda ''Çift Taraflı Keçeli Kalem Seti'' olduğunu söyledi. Siz de bu tatlı miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Şevval'in hediyesini teslim alınca hemen ailesiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda hastaneye geleceğini öğrenince heyecanla bekledik. Güzel bir nisan gününde hemen dileğimizi alıp Şevval'i ziyarete gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: