BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şevval - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Derslerden yorulduğumuz soğuk bir salı günü kendimize gelmek için çeşit çeşit oyuncaklarla birlikte Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Girdiğimiz odada bizi dünyalar tatlısı Şevval karşıladı. Henüz 6 yaşında olan Şevval, Behçet hastalığı (Birçok sistemi etkileyen romatolojik bir hastalık) tanısıyla tedavi görmekteydi. Zaman kaybetmeden güzel bir sohbet eşliğinde oyunlar oynamaya başladık. Buz Tuzağı oyunuyla başladığımızda Şevval'in bu oyunu bildiğini ve de bu oyunda çok başarılı olduğunu gördük. Her seferinde bizi kıvrak zekasıyla yendi. Jenga ile oyunlarımıza devam ettik. Bu sefer de denge kabiliyetiyle oldukça başarılı oldu. Sonrasında hep birlikte Kim Bilir oyununu oynamaya başladık. Bol bol eğlendiğimiz harika dakikalar geçirdik. Oyunlarımıza son hız devam ederken hayvanları çok sevdiğini ve hayvan doktoru olmak istediğini söyledi. Miniğimizin en sevdiği hayvan ise tavşanmış. En sevdiği oyuncağını sorduğumuzdaysa Barbie bebekler olduğunu söyledi. Keyifli sohbetler eşliğinde ziyaretimizin sonuna doğru bir dilek hakkı olsa bu ne olurdu sorumuza “LOL Bebek Seti” cevabını aldık. Peki siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Şevval’in hediyesinin bize ulaştığını duyduğumuz anda ailesiyle iletişime geçtik ve hâlâ hastanede olduklarını öğrendiğimiz gibi Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi ve hediyesini görünce Şevval çok mutlu oldu. Miniğiminizin hayalini gerçekleştiren ve onun mutlu olmasını sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: