BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şehriban - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün güneşin pencerelerden süzülüp odalarımızı aydınlattığı bir şubat gününde oyunlarımızı ve balonlarımızı alıp Şehriban'ın yanına Pediatri Romatoloji servisine gittik. Şehriban Sistemik Lupus Eritematozus (Bir çeşit sistemik romatizmal hastalık) tanısı ile servimizde tedavi görmekte. Kendisi 13 yaşında olmasına rağmen genel kültürünün çok iyi olduğunu sohbetimizde anladık. Söylediğimiz bütün filmleri, dizileri, replikleri ve hatta süper kahramanları bile bizden iyi biliyordu. Meğer boş zamanlarında dizi ve film izlemeyi çok seviyormuş. Tanıştıktan sonra hep birlikte Uno oynamaya başladık ve çok eğlendik. Bir oyunda herkes bana kart çektirirken Şehriban bana şefkat gösterdi ve yardım etti. Küçüğümüz,gerçekten çok iyi kalpliydi. Ondan sonra Dedektif oyununu oynadık ve ilk oynayışı olsa bile hepimizi kolaylıkla yendi. Söylediğine göre dikkat oyunlarında iyiymiş, biz de bunu teyit etmiş olduk. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken doğum günü bugün olsa ne isteyeceğini sorduk. O da direkt bir "Siyah Eşofman Takımı" istediğini bizlere söyledi. Siz de Şehriban'ın bu dileğini gerçekleştirip miniğimizin gülümsemesine vesile olmak ister misiniz?

Şehriban’ın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduğunu öğrendiğimiz miniğimizin yanına önlüklerimizi giyip maskelerimizi takarak gittik. Aradan bir hafta geçmeden dileğinin bize ulaşmış olmasının sevinciyle odasına girdiğimizde Şehriban da çok mutlu oldu. Hediye paketini açıp eşofmanı gördüğünde tam istediği model olduğunu söyledi. Mutluluğu bizim de günümüzü güzelleştirdi. Şehriban’ın yüzünü güldüren gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: