BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer Halis - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hayatın karmaşasından bunaldığımız bir günde, oyunlarımızı kaptık, balonlarımızı şişirdik ve servisin yolunu tuttuk. Nefroloji servisinde bizi Ömer Halis o sevecen haliyle karşıladı. Ömer Halis, 4 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Beraber oyun hamurlarıyla figürler yaptık, hayvan kartlarıyla oynadık ve atları çok sevdiğini öğrendik. Buz tuzağı oyununda da atı düşürmemek için çaba sarf ederken çok eğlendik. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşırken Ömer Halis'e çok istediği bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimizin bizden isteği ''Bisiklet'' oldu. Siz de Ömer Halis'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Çok güzel bir bahar gününde gönüllümüzün, Ömer Halis'in dileğini bize ulaştırdığı haberini aldık. Gülümsemesiyle içimizi ısıtan miniğimizin hediyesinin elimize ulaşmasıyla birlikte hemen ailesiyle iletişime geçtik. Birkaç gün içinde hediyesini gören Ömer Halis'in sevinci gülüşünden ve gözlerinden okunuyordu. Hediyesini çok beğendi ve mutlu oldu. Kırmızı bisikletini sürmek için sabırsızlanıyordu. Ömer Halis'in hayalini gerçekleştirerek, miniğimizi ve bizleri mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: