BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mustafa - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir sonbahar günü oyuncaklarımızı alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Servisin girdiğimizde kapısı açık olan odasından Mustafa bizi heyecanla karşıladı. Heyecanı ve mutluluğu gözlerinden anlaşılıyordu. Mustafa 6 yaşında ve MSUD (Bir çeşit metabolizma hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Beraber bol bol oyun oynadık ve çok eğlendik. Beraber Buz Tuzağı oynadık.  Resim çizmeyi ve boyama yapmayı çok sevdiğini söyleyen miniğimizle boyama yapmadan da ayrılamazdık. Miniğimiz hayal gücünü kullanarak birbirinden güzel resimler ortaya çıkararak bizi oldukça şaşırttı. Miniğimiz en sevdiği rengin kırmızı ve sarı olduğunu söyledi. Sarı renk ayıcığına sarılıp uyumayı da çok seviyormuş. Sohbet ederken bize annesiyle vakit geçirmekten çok hoşlandığını ve onu süpürge yaparken izlediğini söyledi. Annesiyle beraber süpürge yapmak isteyen miniğimizin bizden dileği “Oyuncak Süpürge” oldu. Siz de Mustafa’nın bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Mustafa’nın hediyesi bize ulaştığında çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişme geçtik. Miniğimiz hediyesine kavuştuğunda çok mutlu oldu. Biz de onun heyecanıyla daha çok mutlu olduk. Miniğimizi oyuncak süpürgesine kavuşturan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: