BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Ali - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir perșembe günü oyunlarımızı, balonlarımızı, oyun hamurlarımızı ve boyama kitaplarımızı yanımıza alarak Genel Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Heyecanla servise girdiğimizde Fenerbahçe taraftarı miniğimiz Muhammed Ali ile karşılaştık. Muhammed Ali 12 yaşında ve hastanemizde Özefagus Atrezisi (Yemek borusunun gelişim kusuru) tanısı ile tedavi görmekte. İlk olarak balonlarımızla oynayıp miniğimize balondan taç yaptık. Kendisinin oynamayı çok sevdiği Buz Tuzağı oyununu birlikte oynayarak çok eğlendik. Ardından oyun hamurlarımızla oynamaya başladık. Oyun hamurlarımızdan yemek yaparken Muhammed Ali en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Sohbet ederken miniğimizin oyuncak arabalara çok ilgili olduğunu ve küçük bir koleksiyonu olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonlarına doğru kendisine dileğini sorduğumuzda “Hot Wheels BMW Arabası” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Küçük araba hayranı Muhammed Ali'nin hediyesinin bize ulaştığını öğrenince hemen ailesiyle iletişime geçtik, miniğimizin hastaneye geleceği günü iple çekmeye başladık. Hastaneye geldiğini duyar duymaz hediyemizi yanımıza alarak heyecanla Muhammed Ali ile buluşmaya gittik. Koleksiyonuna istediği bir arabanın eklenmesi miniğimizi çok mutlu etti. Yüzündeki heyecan görülmeye değerdi. Onun bu mutluluğuna ortak olan ve dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: