BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs günü oyuncaklarımızı özenle seçip Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Orada bizi hangi dostumuzun beklediğini merak ediyorduk. Odaya girince 6 yaşındaki Muhammed ve annesi ile tanıştık. Muhammed hastanemizde IgA Vaskülit (Bir çeşit damar iltihabı) tanısıyla tedavi görmekteydi. Miniğimiz heyecanla tüm oyunları oynamak istediğini söyledi. Önce Buz Tuzağı oyunuyla epey eğlendik. Daha sonra Bil Bakalım Ben Neyim ve Yaratıcı Pipetler oyunlarını oynadık. Muhammed oyunları daha önce internette gördüğünü söyledi ve bize epey yardımcı oldu. Sohbet ederken miniğimizin anaokuluna gittiğini, arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok sevdiğini öğrendik. Muhammed ayrıca sıkı bir Fenerbahçe taraftarı. Ziyaretimizin sonuna doğru dileğini sorduğumuzda "Fenerbahçe Forması" istediğini söyledi.

Muhammed'in dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz?

Beraber sarı lacivert ev inşa ettiğimiz Muhammed ile sohbet çok tatlıydı, doyamadık. Evin renklerinden de anlayacağınız gibi Muhammed sıkı bir Fenerbahçeli. Doğal olarak onun dileği bir Fenerbahçe formasıydı. Aradan çok zaman geçmeksizin dileği eline ulaştı.  Forması onun üzerindeyken pek çok maç kazanması dileğiyle. Gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: