BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mete - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir cuma günü balonlarımızı, oyunlarımızı, yapbozlarımızı ve boyama kitaplarımızı kucaklayarak Genel Pediatri servisinin yollarını tuttuk. Tanışacağımız miniklerimiz için heyecanlı bir şekilde servise girdiğimizde küçük rock hayranımız Mete ile karşılaştık. Mete 12 yaşında ve hastanemizde Ailevi Akdeniz Ateşi - FMF (Kalıtsal bir romatolojik hastalık) tanısı ile tedavi görüyor. Önce Mete'nin oynamayı çok sevdiği Jenga ile oynayarak çok eğlendik. Sonrasında Bil Bakalım Kimim oynayarak miniğimizle eğlenmeye devam ettik. Ardından Mete ile sohbet ederken kendisinin ileride şarkıcı olmak istediğini; Duman, Athena, Hayko Cepkin gibi isimlerle bir gün sahnede şarkı söylemenin en büyük hayallerinden biri olduğunu ve kendine ait bir müzik türü oluşturduğunu öğrendik. Bu sayede miniğimizin dileğinin "Kırmızı ve Siyah Renkli Çocuk Rock Gitarı" olduğunu öğrenmiş olduk. Siz de Mete'nin bu dileğini yerine getirerek minik sanatçımızın mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Havaların ısınmaya başladığı güzel bir İstanbul gününde miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez hemen ona bu güzel haberi verdik. Hastaneye kontrole geleceğini öğrenince hızlıca yola koyulduk ve hediyesini vermek için yanına gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok sevindi ve yüzündeki gülümsemesiyle hepimizin içini ısıttı. Onun dileğine kavuşmasına vesile olup bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: