BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet Uğur - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı ve bir o kadar da yetenekli olan miniğimiz Mehmet ile tanıştık. Mehmet 4 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Kartal Göz oynayarak başladık ve miniğimizin başarısı karşısında hayran kaldık. Ardından Jenga oynamaya karar verdik. Mehmet bu oyunda da oldukça başarılıydı. Keyifli oyunumuz esnasında Mehmet ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Oyun serüvenimizden sonra kendisine oyun hamuru ve boyama kitabı hediye ettik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Müziği çok sevdiğini ve şarkı söylemekten çok hoşlandığını ve dileğinin org çalmak istediğini söyledi miniğimiz. Yani bizden dileği “Org” oldu. Siz de Mehmet'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin servisimizden taburcu olduğunu öğrendik ve bu sebeple dileğini evine kargoladık. Mehmet hediyesini görünce çok mutlu olmuş olacak ki dileğin teslim olduğu gün bize Mehmet'ten bir video ulaştı. Dileği olan "Org"unun başında müzik yaparken bize teşekkür ettiği bu video, bizleri çok duygulandırdı. Miniğimizi böyle mutlu görmek, gözlerindeki ışıltıya şahit olmak bizi de çok mutlu etti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: