BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kevser - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir perşembe günü balonlarımızı, oyunlarımızı, oyun hamurlarımızı ve boyama kitaplarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde oyun arkadaşımız Kevser ile tanıştık. Kevser 16 yaşında ve Sistemik Lupus Eritematozus (Bir çeşit sistemik romatizmal hastalık) tanısı ile tedavi görmekte. Birlikte ilk önce Jenga oynamaya başladık. Eğlenerek başladığımız oyun serüvenimize Bil Bakalım Kimim ile devam ettik. Oyunumuz esnasında sohbet ederken Kevser bize resim çizmeyi çok sevdiğinden, kara kalem çizimlerine ise ayrı bir ilgisi olduğundan bahsetti. Ayrıca ileride İngilizce öğretmeni veya tercüman olmak istediğini de anlattı. Oyunumuzun sonlarına gelirken bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bizden "Kara Kalem Seti" istediğini söyledi. Siz de Kevser’in bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kevser'in dileği bize ulaştığında ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrenince hemen Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Dileğini alıp heyecanla odasına girdik. Kevser bizi gördüğüne çok sevindi, elimizdeki hediyesini görünce ise çok heyecanlandı. Aynı gün annesinden çizim yapmak için kağıt kalem isteyen Kevser'e dileği olan kara kalem setini verdiğimizde inanılmaz mutlu oldu ve onun dileğine kavuşması bizi de onun kadar mutlu etti. İsteğine kavuşmasını sağlayan ve dileğini gerçekleştiren gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: