BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hilal - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık bir sonbahar günü güneşin parıltıları eşliğinde, ellerimizde rengarenk balon ve birbirinden eğlenceli oyunlarımızla Pediatri servisine gittik. Bizi muhteşem enerjisiyle Hilal karşıladı. Hilal 17 yaşında ve hastanemizde tedavi görüyor. Katladığımız çiçek şeklindeki balonları ona verdik ve balonlarımızı çok beğendi. Hilal'le Kızma Birader oyununu oynadık. Önceden bu oyunu yalnızca bir defa oynadığını bize söyleyen Hilal, profesyonelliğiyle bizi şaşırttı. Annesinin de katıldığı oyunlarımızda hepimizi birden mağlup etmeyi başardı. Oyunu oynarken Hilal'le sohbet ettik. Kız kardeşlerinin olduğundan, onlarla ve ailesiyle vakit geçirmekten çok zevk aldığını anlattı. Gitmeden önce boş zamanlarında mandala boyamayı sevdiğini öğrendiğimiz Hilal ile yanımızdaki mandalayı da boyadık.  Bize TV izlemeyi ve sosyal medyayla uğraşmayı sevdiğini söyledi. Hobilerinden konuşurken makyaj malzemelerine ilgi duyduğundan ve makyaj yapmayı çok sevdiğinden bahsetti. Bir dilek dilese ne olacağını sorduğumuzda dileğinin “Toprak Tonlarında Far Paleti” olduğunu söyledi. Siz de Hilal'in dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek istemez misiniz?

Soğukların aniden bastırdığı bir kasım gününde elimize Hilal’in hediyesi ulaştı. Paketi açtığımızda hepimizin gözlerinde yıldızlar parladı. Hilal’e hediyesini bir an evvel vermek için kendisiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda hastaneye geleceğini ama yüz yüze görüşemeyeceğimizi öğrenince hediyemizi tez elden kargoladık. Ertesi gün bize hediyesinin fotoğraflarını atan Hilal hepsini çok beğendiğini, çok severek kullanacağını söyledi. Hilal’in bu dileğini gerçekleştirerek onun ve bizlerin yüzünde gülücüğe sebep olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: