BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hifa - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Aralık gününde yeni bir arkadaşımızla tanışacak olmanın mutluluğu ve çok güzel oyunlar oynayacak olmanın heyecanıyla Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Az çok ıslansak da ellerimizde oyunlar, boyama kitapları, yapbozlar ve balonlar derken heyecanlı heyecanlı yürüyerek miniklerimize ulaştık. Ziyaretimizde tatlı mı tatlı ve bir o kadar heyecanlı 5 yaşındaki Hifa ile tanıştık. Arkadaşımız fakültemiz hastanesinde Mitokondriyal Miyopati (Bir çeşit kas hastalığı) tanısı altında tedavi görmekte. Hifa'yla güzelce Jenga parçalarından yollar, arabalar, evler yaptık tabi bu sırada Hifa bozup bozup yenilerini yapıyordu. Sonra oyun hamuruna geçtik. Hifa oyun hamurunu çok sevdi. Bize karnımız acıkmıştır diye oyun hamurundan çok güzel görünen yemekler yaptı. Yaparken çok eğlendi. Tabi biz de bu sırada Hifa'yla tatlı tatlı sohbet ediyorduk. Hifa oyun oynamayı, boyama yapmayı, pasta yemeyi çok sevdiğini anlattı. Oyun oynarken paylaşmayı da unutmuyordu tabi. Bu güzel sohbetimizin ve oyunlarımızın sonuna yaklaşırken miniğimize dileğini sorduk. Hifa da bize "Oyun Hamuru Şekillendirme Seti" istediğini söyledi. Siz de Hifa'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Hifa'nın hediyesi bize ulaştığı gibi ailemizle iletişime geçtik. Ailemiz; Hifa'nın taburcu olduğunu ama hastanemize kontrole geldiğinde hediyesini Hifa'ya yüz yüze teslim edebileceğimizi söyleyince çok sevindik. Hifa hediyeyi alınca çok mutlu oldu. Defalarca teşekkür etti ve çok beğendiğini söyledi. Hifa'mızın bu kadar mutlu olmasını sağlayan ve birçok miniğimizdeki bu mutlulukları görme ayrıcalığını da bize tattıran gönüllülerimize çok ama çok teşekkür ederiz. Hepiniz iyi ki varsınız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: