BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Galip Semih - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir ekim günü öğleden sonra, miniğimizle tanışmak için heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi sevimli ve akıllı mı akıllı miniğimiz Semih karşıladı. Galip Semih 8 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Bizi görünce çok mutlu oldu ve Uno oynamayı çok sevdiğini söyledi. Hep beraber ilk önce Jenga sonrasında ise Uno oynadık. Miniğimiz kıvrak zekasıyla bizi çok güldürdü. Sonrasında yapboz ve oyun hamurundan çeşitli yiyecekler yaptık. Miniğimizle sohbetimizde büyüyünce asker olmak istediğini söyledi. Ayrıca Fenerbahçeli olan Semih, top oynamayı da çok sevdiğini söyledi ve ziyaretimizin sonlarına doğru dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda bizden isteği de "Futbol Topu" oldu. Siz de tatlı miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun bu mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Galip Semih'in futbol topu dileğinin geldiğini öğrendiğimizde çok sevindik, hemen ailesiyle iletişime geçtik ve onların hastaneden ayrıldığını öğrendik. Sonrasında ise vakit kaybetmeden hediyesini miniğimize kargoladık ve heyecanla hediyesine kavuşmasını beklemeye başladık. Miniğimiz hediyesiyle birlikte fotoğraf atınca onun da mutluluğunu gördük ve dileğine kavuştuğu için biz de çok mutlu olduk. Galip Semih'in bu dileğini yerine getirip onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: