BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eymen - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hafif esintileriyle belki de yılın en güzel mevsimi ilkbaharın güneşli bir gününde Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi sevecen gülüşleri ve zeki bakışları ile Metabolizma servisinde yatan Eymen karşıladı. 9 yaşındaki miniğimiz Eymen, hastanemizde HMG CoA Liyaz Eksikliği (Bir çeşit enzim eksikliği) tanısıyla tedavi görmekte. Kendisinin isteğiyle ilk önce Bil Bakalım oynayarak başladık. Oyunu daha önce oynamamış olmasına rağmen oyunda çok başarılıydı, ne yaparsak yapalım her seferinde kazanan o oldu. Daha sonra Buz Tuzağı oyununa geçtik. Bu oyunu daha önce kuzenleriyle oynadığı için tecrübeliydi ve tecrübesini kullanarak bizi bir kez daha alt etmeyi başardı. En son olarak da boyama yapmaya başladık. Bizlere kendi geliştirdiği cami çizme tekniğini öğretti ve bizi kendine hayran bıraktı. Aynı zamanda YouTube’da 57 abonesinin olduğundan da gururla bahsetti. Bu sohbetlerimiz sırasında da doğum gününün yaklaştığını öğrendik, doğum günü için ne istediğini sorunca da bisikletleri çok sevdiğini ve bir “Bisiklet” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzüne gülücükler kondurmak ister misiniz?

Havaların yazın yaklaştığını haber verircesine sıcak olduğu bir bahar sabahı miniğimiz Eymen’in hediyesi elimize ulaştı. Büyük bir neşeyle ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin hediyesini ailesine kargoladık. Dileği eline ulaştıktan sonra miniğimizin mutluluk saçan gülücükleri bizlerin de içini ısıttı. Bu sıcacık gülüşlere vesile olduğu için gönüllümüze içten teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: