BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emirhan - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ama serin bir çarşamba gününde renk renk balonlarımızla okulumuzun Pediatri servisine gittik. Girdiğimiz ilk odamızda 13 yaşındaki Emirhan ile tanıştık. Emirhan hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Tanışır tanışmaz kaynaşıp oyun oynamaya koyulduk. Yanımızda götürdüğümüz çeşitli oyunlardan Ben Kimim ve Jenga oyunlarını oynadık. Jenga konusunda oldukça iddialı olan Emirhan’ın stratejileri bizi şaşkına çevirdi.  Ben Kimim oyununda  da yine aynı şekilde bizi yenmeyi başaran miniğimize hayran kaldık. Oyun oynarken Emirhan ile sohbet etme fırsatı da bulduk. Bize spor yapmayı çok sevdiğini, evde de ağırlık kaldırdığını söyledi. Miniğimizin ayrıca tarihe olağanüstü bir ilgisi var. Özellikle Alman tarihi hakkında bir çok yazı okuduğunu, annesine de sıkça bunlardan bahsettiğini öğrendik.  Yavaş yavaş ziyaretimizin sonuna gelirken kendisine dileğini sorduğumuzda “Avrupa Tarihi Kitap Seti” istediğini söyledi . Siz de Emirhan’ın dileğini gerçekleştirip onun tarihe olan ilgisini pekiştirmek  ister misiniz ?

Haftaya miniğimiz Emirhan’ın dileğinin gerçekleşmesinin sevinci ile başladık. Bu güzel haberi paylaşmak için hemen miniğimizin ailesi ile iletişime geçtik. Hediyesini de alıp Pediatri servisine Emirhan’ın yanına gittik. Dileği olan Avrupa Tarihi Kitap setini görünce Emirhan’ın yüzündeki mutluluk günümüzü güzelleştirmeye yetti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem Emirhan’ı mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: