BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Çiçek - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

1 1

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir İstanbul gününde balonlarımızı alıp hastanenin yolunu tuttuk. Pediatri servisinden girer girmez Çiçek bizi kapıda karşıladı. Çiçek 12 yaşında ve Epilepsi (Sinir hücresinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısıyla servisimizde yatıyor. Çiçek bizimle oyun oynamaya can atıyordu. Birlikte Kartal Göz oynadık. Çiçek o kadar akıllıydı ki bütün şekilleri çabucak buldu ve bizi kolayca yendi. Oyun oynarken sohbet ettik ve Çiçek’in neler yapmayı sevdiğini de öğrendik. Laf arasında Çiçek'e ''Doğum gününde hediye olarak ne istersin?'' diye sorduğumuzda ise "Prensesli Kar Küresi" istediğini söyledi. Siz de onun dileğini gerçekleştirip Çiçek'in mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Çiçek’in hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda hastaneye gelemeyecekleri için hediyeyi evlerine kargoladık. Çiçek heyecanla beklediği hediyesine kavuştuğu için çok sevindi. Çiçek’in yüzündeki gülümsenin sebebi olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: