BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Burak Eren - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizin kıpır kıpır olduğu güneşli bir perşembe gününde Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi yakışıklı ve bir o kadar akıllı olan 13 yaşındaki Burak Eren karşıladı. Burak Eren Spina Bifida (Sinir sistemi gelişim bozukluğu) tanısı ile fakültemizde tedavi görmekte. Beraber tatlı muhabbetler edip oyunlar oynadık. Burak bize abisinden, kebap yemeyi ne kadar sevdiğinden ve mavi ve kırmızının en sevdiği renkler olduğundan bahsetti. O kadar keyifli vakit geçirdik ki gitmek bizim için çok zor oldu. Ziyaretimizin sonuna doğru miniğimizin dileğini sorduk. Bize "Trabzonspor Uğurcan Çakır Forması" istediğini söyledi. Burak Eren'in bu dileğini gerçekleştirip sevincine ortak olmak ister misiniz?

Burak'ın dileği bize ulaştığında çok sevindik ve büyük bir heyecanla ailesini aradık. Hastaneden ayrıldıkları haberini alınca dileğimizi kargoyla gönderdik. Formasını görünce Burak çok sevinmiş ve hemen giymek istemiş. Sevinci gözlerinden belli olan miniğimizin fotoğrafını görünce pamuk gibi olduk. Burak Eren'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: