BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Burak - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Kasım ayının son günlerini geçirmekteyken rengarenk balonlarımızı şişirip birbirinden eğlenceli oyunlarımızı da yanımıza alarak Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Çok akıllı ve bir o kadar da meraklı bir miniğimizle tanıştık. Burak, 15 yaşında ve MS (Bir çeşit merkezi sinir sistemi hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Burak ile tanıştıktan sonra onunla puzzle yaptık ve onunla tatlı bir sohbet ettik. Puzzle konusunda Burak' tan daha iyisini bulmak imkansız! Miniğimiz aynı zamanda arabalara çok ilgiliymiş, yaptığı şeyleri de videoya almayı çok seviyormuş. Miniğimizle beraber oyunlar oynadıktan sonra ziyaretimizin sonlarına doğru ona ne dilediğini sorduk ve bize videolarını çekerken kullanabilmek için "Tripod" istediğini söyledi. Siz de bu akıllı ve meraklı miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun sevincine ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir şubat ayının son günlerine yaklaşmaktayken Burak'ın hediyesinin geldiğini duyunca hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Hediyesini teslim etmek için sabırsızlanırken birkaç gün içerisinde Burak ile buluştuk. Miniğimiz hediyesini alınca çok mutlu oldu. Biz de onun yüzündeki kocaman sıcak gülümsemeyi görünce en az onun kadar sevindik. Miniğimize bu mutluluğu yaşatan gönüllümüze de en içten dileklerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: