BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bulut Alp - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir Eylül gününde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içine Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Pediatri servisinde 5 yaşındaki miniğimiz Bulut Alp ile tanıştık. Miniğimiz Bulut'la oyun serüvenimize Jenga ile başladık ve miniğimizin başarısı karşısında hayran kaldık. Ardından miniğimiz Bulut'un isteği üzerine Buz Tuzağı oyununu oynadık. Keyifli oyunumuz sırasında miniğimiz ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce pilot olmak istediğini ve en sevdiği rengin kırmızı olduğundan bahsetti. Oyun serüvenimizin ardından miniğimizle beraber araba, uçak ve daha birçok resim çizdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra "Kırmızı Elektronik Bir Tır" istediğini söyledi. Siz de Bulut Alp'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Şubat ayının ilk günlerinde Bulut Alp'in hediyesinin geldiğini öğrendik. Ailesiyle iletişime geçtik ve hediyeyi teslim edeceğimiz zamanı heyecanla beklemeye başladık. Sonunda hediyesini büyük bir mutlulukla teslim ettik. Miniğimiz hediyesini görünce çok sevindi ve hemen oynamaya başladı. Hem Bulut Alp hem de kendi adımıza gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: