BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bade - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

1 1

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir mayıs günü hastanemizin Genel Pediyatri servisinde Jüvenil İdiyopatik Artrit (Bir çeşit sistemik romatolojik hastalık) tanısıyla tedavi gören Bade'nin yanına ziyarete gittik. Kısa bir tanışmanın ardından birlikte oyunlar oynadık. 7 yaşında olan Bade oyunlardaki becerileriyle bizleri çok şaşırttı ve oyun oynamanın verdiği mutlulukla bizlere hep gülümsüyordu. İlk önce Pasta Şefi oyunuyla başladık. Çok sevdiği bir oyun olduğu için bize oyunun işleyişini anlattı ve eğlenerek oynadık. Yanımızda getirdiğimiz yapboz oyununu görünce de çok mutlu oldu ve hemen yapbozu tamamladı. Solo testteki becerilerini de hiçe saymamak gerekiyor. Gerçekten çok yetenekli ve zeki olan Bade'nin büyüyünce de doktor olmak ama bir yandan da tiyatroyla ilgilenmek istediğini öğrendik. Ziyaretin sonuna yaklaştığımızda ona dileğini sorduk ve o da oyuncak bebekleri çok sevdiğini, dileğinin de "Lol Bebek" olduğunu söyledi. Biz onunla çok eğlendik, hatta birlikte yeni oyunlar bile öğrendik.  Sizler de bu minik dostumuzun dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Mayıs ayının sonlarına doğru minik Bade’mizin hediyesinin geldiğini öğrendik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Kısa bir süre içinde hediyesini Bade'ye ulaştırdık. Sevinci gözlerinden okunuyordu. Bade gibi nicelerinin mutluluğuna vesile olan bütün gönüllülerimize teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: