BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayşenur - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir sonbahar günü ziyarete gidecek olmamızın heyecanıyla okula geldik. Oyunlarımızı ve balonlarımızı alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odasına girdiğimiz gibi bizi kocaman gülümsemesiyle miniğimiz Ayşenur karşıladı. Hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte olan miniğimiz 9 yaşında. Miniğimiz ile tanıştıktan sonra Jenga oynamaya başladık. Akıllı mı akıllı miniğimiz Ayşenur bu oyunda oldukça başarılıydı ve bizleri ustalıkla yendi. Oyunumuz esnasında ettiğimiz sohbette büyüyünce doktor olmak istediğinden bahseden Ayşenur, en sevdiği rengi sorduğumuzda hiç tereddütsüz mor olduğunu söyledi. Keyifle geçen ziyaretimizin sonunda Ayşenur’a en çok istediği şeyi sorduk. Miniğimiz kısa bir süre düşündükten sonra bizlere “Mor Paten” istediğini söyledi. Siz de akıllı miniğimiz Ayşenur’un bu dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Ayşenur’un dileğinin gerçekleştiğini öğrenince çok sevindik. Hediyesini göndermek için hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hediyesini kargoladık. Çok geçmeden hediyemizin ulaştığı miniğimiz çok mutlu olduğunu söyledi. Ayşenur’un dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye aracı olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: