BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayaz - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mart gününde derslerden sonra oyuncaklarla okuldan çıktık. Yolda bizi görenlerin gülümsemeleri eşliğinde Pediatri servisine , oradan da servise doğru yürüdük. İçerde bizi Ayaz adında 10 yaşında çok tatlı bir çocuk bekliyordu. Hastanemize kısa süre önce Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) teşhisi konmuş ve tedavi altına alınmıştı. Ayaz'la Kartalgöz, Kızma Birader, Kurbağa Denge ve Abaküs oyunlarını oynadık. Bizim defalarca kez yenildiğimiz bu oyunlar arasında Ayaz'ın sevdiği oyunları, dersleri ve aktiviteleri öğrendik. Bize ileride araba mühendisi olmak istediğini de söyledi. Yorgunluğumuzu alan bu birkaç saatin ardından bir dileği olsa ne olacağını sorduk. “Kızma Birader” oyununu söyledi ve kardeşleriyle de oynamak istediğini belirtti. Siz de miniğimizin dileğini yerine getirip sevincimize ortak olmak ister misiniz?

Çok güzel güneşli bir güne Ayaz'ın hediyesini teslim edecek olmanın sevinci ile başladık. Hemen Ayaz'ın ailesi ile iletişime geçtik ve hediyeyi Ayaz'a götürdük. O da hediyesini görünce çok mutlu oldu ve kardeşleri ile bu oyunu oynayarak vakit geçireceğini söyledi bize. Bunu duyunca biz de çok sevindik. Bu tatlış miniğimizin arzusunu yerine getirip mutluluğumuza ortak olan gönüllerinize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: