BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ata Ömür - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir günde ellerimizde oyunlarımız, boyama kitaplarımız, balonlarımızla Pediatri servisinin yolunu heyecanla adımladık. Ziyaretimizde oldukça akıllı ve yetenekli arkadaşımız Ata ile tanıştık. Ata'nın tanıştığımız günün ertesinde 14 yaşına gireceğini ve bunun için çok heyecanlı olduğunu öğrendik. Arkadaşımız fakülte hastanemizde Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Duvar Denge ile başladık ve Ata'nın cesurca yaptığı hamlelere hepimiz hayran kaldık. Bu oyunu çok sevip devamlı oynamak istese de diğer oyunlara olan merakına karşı koymadık ve Kartal Göz oyununu oynamaya başladık. Bu esnada Ata'yla oldukça keyifli sohbetler ettik. Bize balıkçılıkla uğraşmak istediğini, dedesi ve kardeşiyle balık tutmaya ve yüzmeye gitmekten çok hoşlandığını anlattı. Ayrıca İngilizcesinin çok iyi bir düzeyde olduğundan, ileride İngilizce öğretmenliği yapmak istediğinden bahsetti. Bu güzel sohbetimizin ve oyunlarımızın sonlarına yaklaşırken kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Oynadığımız oyunları öyle sevmişti ki neredeyse hiç düşünmeden "Kartal Göz" istediğini söyledi. Siz de Ata'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Ata'nın dileği bize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik ve Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi ve Kartal Göz oyununu gören Ata'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ayrıca sevgili gönüllümüzün ekstra koyduğu minik hediyeler de Ata'yı oldukça mutlu etti. Onun heyecanına bizim de mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: