BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Asiye - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

1 1

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir kasım gününde elimizde oyunlarımız ve renkli balonlarımızla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi kocaman gülümsemesi ve kocaman neşesiyle Asiye karşıladı. Asiye 10 yaşında ve Familyal Adenomatoz Polipozis (Bir çeşit ailevi kanser sendromu) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle maceramız Tabu oyunuyla başladı. Tanıdığı yabancı kelimeler karşısında şaşkına döndük. Ben Kimim oyununda da bizden fazla kelimeyi tahmin etmeyi başaran Asiye diğer oyunlarda da bizi açık ara mağlup etti. Oyunumuzu oynarken Asiye ile sohbet ettik. Asiye bize birden fazla yabancı dil konuşabildiğini ve tekvando dersleri aldığını anlattığında yeteneklerine büsbütün hayran kaldık. Miniğimiz ayrıca resim yapmayı da çok seviyormuş. Bize duvarına astığı birbirinden güzel çizimlerini gösterdi. İçlerinden en çok sevdiğimiz ise cumhuriyetin 100. yılı için en sevdiği kırmızı renge boyadığı Türk bayrağı oldu. Oyun oynamayı çok seven miniğimiz bize dileğinin "Kartal Göz Oyunu" olduğunu söyledi. Siz de Asiye'nin dileğini gerçekleştirip neşesine neşe katmak ister misiniz?

Sevimli oyun arkadaşımız Asiye'nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimiz an onunla iletişime geçip dileğini teslim etmek üzere buluştuk. Daha hediyesini görmeden bile ona bir hediye ulaştığını öğrendiğinde gülücükler saçan miniğimiz çok istediği Kartal Göz oyununu görünce sevinçten havalara uçtu. Bize de, oyun arkadaşımıza da  bu mutluluğu yaşatan  gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: