BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Furkan - Başkent Tıp Fakültesi

Başkent Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bir süredir hastanemizin Genel Pediatri servisinde tedavisi devam eden 6 yaşındaki minik kahramanımız Furkan’ı ziyaret ettik. Furkan hastanemizde VSD (Bir çeşit yapısal kalp hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Güler yüzü ve enerjisiyle bizi hemen kendine hayran bırakan Furkan, sohbetimize Galatasaray’ı ne kadar çok sevdiğini anlatarak başladı. En sevdiği renkleri sorduğumuzda kararsız kaldı ve hem yeşili hem maviyi çok sevdiğini söyledi. Yemeklerden en çok havuçlu çorbayı sevdiğini öğrendik. Abisinden bahsederken gözleri parladı, abisini en çok onu çok sevdiği için sevdiğini dile getirdi. Ayrıca büyüyünce polis olmak istediğini de ekledi. Hayvanlardan en çok aslanları seviyormuş ama kurbağa ve kaplumbağalara da ayrı bir ilgisi varmış. Ziyaretimizin sonunda Furkan’a en büyük dileğini sorduğumuzda, içten bir gülümsemeyle “Peluş Aslan Oyuncak” istediğini söyledi. Siz de minik Furkan’ın dileğini gerçekleştirip yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Ankara’da soğuk bir kasım gününde, içimizi ısıtan güzel bir haber aldık. Minik kahramanımız Furkan’ın beklediği hediye, sevgiyle hazırlanmış hâliyle ekibimize ulaştı. O an, soğuk havanın bütün keskinliği yerini tarifsiz bir sıcaklığa bıraktı. Hemen Furkan’ın ailesiyle iletişime geçtik. Onu yakından görmek ve hediyesini elden teslim etmek istedik. Ailesiyle iletişime geçince yakın bir zamanda Ankara’ya gelmelerini gerektirecek bir durum olmadığını öğrendik ve minik Furkan’ın sevincini ertelemek istemedik. Bu yüzden hediyesini vakit kaybetmeden özenle paketleyip kargoya teslim ettik. Hediyesini açarken gözlerinde beliren o parıltıyı ailesi aracılığıyla öğrendik ve tüm kalbimizle onun mutlu olmasını dilediğimizi ilettik. Dileriz ki bu küçük sürpriz, Furkan’ın yüreğine uzun süre kalacak bir sıcaklık bırakmıştır. Minik Furkan'ın yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmasına katkı sağlayan gönüllümüze içtenlikle teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: