BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Medine - Atatürk Tıp Fakültesi

Atatürk Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kasım'ın son günlerinden birinde oyuncaklarımızı alıp bir  çocuk kalbi kadar beyaz olan karlı kaldırımlardan hastaneye doğru yola çıktık. Genel Pediatri servisine varınca 10 yaşındaki, Sistinozis (Sistin maddesinin dokularda çökmesiyle seyreden bir hastalık) hastası olan Medine'nin yanına gittik. Medine ve annesi bizi çok cana yakın karşıladılar. Öncelikle biraz sohbet ettik  ve miniğimizin ne kadar zeki bir çocuk olduğunu o ilk dakikalarda anladık. Ardından Bil Bakalım Kim oyununu oynadık ve hiç şaşırılmayacağı üzere oyunu Medine kazandı. Oyundaki karakterlerin fiziksel özelliklerini hiçbirimizin göremediği bir şekilde görüyordu ve bizdeki karakteri bulabilmek için kilit sorular sorma konusunda oldukça başarılıydı. Bu oyundan sonra da Ben Kimim oyununu oynadık. Miniğimiz önceki oyundaki başarısını bu oyunda da aynı şekilde devam ettirdi . Oyun esnasında Medine  bize doktor olmak istediğini söyledi. Oyunlarımızı oynayıp sohbet ettikten sonra miniğimize dileğini sorduk. O da bir "Doktor Seti" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip o tatlı yüzünde gülücükler oluşturmak ister misiniz?

Medine'nin hediyesi bize ulaşır ulaşmaz heyecanla ailesini aradık. Miniğimiz taburcu olduğu için kontrole geleceği gün için sözleştik. Nihayet o gün gelince hediyeyi alıp hastanenin yolunu tuttuk. Bizi orada güzeller güzeli Medine ve annesi karşıladı. Hediyeyi gören miniğimiz çok mutlu oldu. Onun o halini görünce bizim içimiz de sevinçle doldu taştı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun böyle güzel gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: