BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Viyan - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Miniğimiz Viyan’ı ziyaret etmek için yanımıza aldığımız birkaç oyunumuz ve boyama kitabımız ile Onkoloji servisine doğru yola çıktık. 7 yaşındaki Viyan, Orak Hücreli Anemi (Alyuvarların şeklinin bozulması) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.

Miniğimizle tanışmak için çok heyecanlıydık. O da bizi heyecanla ve çok içten bir gülümsemeyle karşıladı. Viyan çok neşe dolu, arkadaş canlısı ve iletişime açık bir miniğimizdi. Yanımızda götürdüklerimizden boyama kitabını seçti. Onunla birlikte boyama yaparken aslında bu konuda ne kadar yetenekli olduğunu fark ettik. Boyama yaparken bir yandan sohbetimize devam ettik. Kendisiyle tatlı sohbetimiz sırasında ikizinin ve bir ablasının olduğunu öğrendik. Bize en sevdiği çizgi dizinin İbi olduğunu ve ikiziyle birlikte izlemeyi sevdiğini söyledi. Ayrıca resim yapmaktan çok hoşlandığını hatta resim defterini alır almaz bitirdiğini anlattı. Miniğimiz boyamaları sırasında renkleri karıştırarak farklı renkler elde etmeyi öğrenmiş. Bütün renkleri seviyormuş ama en çok kırmızıyı seviyormuş. Boyamasını bitirdikten sonra bize baş ucundaki kitabından birkaç sayfa okudu. Minik Viyan'ımız ile sohbetimiz çok keyifli ilerledi. İlgi duyduğu konular hakkında konuşurken saklayamadığı heyecanı hepimizin içini ısıttı.

Viyan, gelecek için güzel bir dilek tutmak demekmiş. Biz de etkinliğimizin sonunda ona dileğini sorduk. Dileğinin içinde birçok rengin olduğu bir “Sulu Boya Seti” olduğunu söyledi. Siz de yetenekli miniğimiz Viyan’ın sevincine ortak olmak ister misiniz?

Heyecanla miniğimizin hediyesini beklerken kasım ayının son günlerinden birinde hediyenin geldiğini öğrendik. Öğrenir öğrenmez hediyeyi teslim etmek için Viyan'ın ailesiyle iletişime geçtik. Konuştuğumuzda taburcu olduğunu öğrendik. Biz de gelen hediyeyi özenle paketleyip küçük arkadaşımıza göndermek üzere kargoya verdik. Gelen güzel bir haberle hediyemizin miniğimize ulaştığını ve miniğimizin gördüğünde çok sevindiğini öğrendik. Minik Viyan'ımızın dileğini gerçekleştiren ve bu mutluluğa ortak olan gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: