BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nuriye - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs günü öğlen vaktinde üç arkadaş yeni bir minikle tanışacak olmanın mutluluğuyla toplandık. Yanımıza hediyemizi ve kutu oyunlarımızı alarak hastanemizin Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Servise geldiğimizde bizi 13 yaşındaki prensesimiz Nuriye karşıladı. Nuriye Akut Lenfoblastik Lösemi (Bir çeşit kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Arkadaşımız bizleri büyük bir mutlulukla ve heyecanla karşıladı. Yüzündeki gülümseme ile bizim enerjimizin daha da artmasını sağladı. Onun için getirdiğimiz kitap hediyesini açtı ve çok beğendiğini, okudukça bizi hatırlayacağını söyledi. Daha sonra hep birlikte Uno oynamaya başladık. Arkadaşımız bu oyunda çok iyiydi. Oynarken çok eğlendik ve aynı zamanda sohbet etmeyi ihmal etmedik. Sohbetimiz esnasında en sevdiği rengin mavi olduğunu ve hobi olarak fotoğraf çekmekten hoşlandığını söyledi. Nuriye'ye en sevdiği dersin ne olduğunu sorduğumuzda Fen Bilimleri cevabını aldık. Akıcı ve güzel sohbetimize devam ederken Tabu oynamaya karar verdik. Sırasıyla herkes anlatmaya başladı. Oyunun en iyisi arkadaşımız Nuriye oldu. Hem anlatışı hem de tahminleri gerçekten zekiceydi. Oyunumuzun ve geçirdiğimiz güzel vaktin sonuna gelirken bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra "Mavi İnstax Mini 12 Fotoğraf Makinesi" istediğini söyledi. Siz de prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ve kalbindeki heyecana ortak olmak ister misiniz?



Güneşli ve sıcak bir Antalya gününde Nuriye’nin hediyesini teslim etmek üzere yola çıktık.Odasına geldiğimizde gözlerinde büyük bir ışıltıyla ilk önce bize sonra hediyesine baktı. O an gözlerinden de anladığımız kadarıyla çok heyecanlanmıştı. Hediyesini açarken her parçada daha da mutlu olduğunu derinden hissetmiştik. Özellikle rengine bayıldığı Mavi İnstax Fotoğraf Makinesi hem Nuriye’yi hem de bizi çok mutlu etti. Nuriye'nin sevinci sayesinde günümüz güzelleşti ve yüzlerimizden gün boyu gülücükler eksik olmadı. Bu mutluluğu bize ve Nuriye'ye yaşattığı, yüzündeki gülümsemeye vesile olduğu için gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: