BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nisa Nur - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Antalya'da yazdan kalan bir ekim gününde yanımıza aldığımız oyunlar ve hediyemizle miniğimize ziyarete gittik. Nisa Nur hastanemizin Pediatrik Hematoloji Onkoloji servisinde Hodgkin Lenfoma (Bir çeşit lenf kanseri) tanısıyla tedavi görüyor. Başta utangaç davranan ama sonradan çok güzel zaman geçirdiğimiz 6 yaşındaki Nisa ablasıyla evcilik oynamayı ve bebekleri çok seviyormuş. Ona götürdüğümüz bebeği de çok beğendi. Birlikte tangram yaparken oldukça da yetenekli olduğunu gördüğümüz miniğimiz seçtiği tüm şekilleri çok güzel tamamladı. Ona en sevdiği rengi sorduğumuzda pembe ve mor cevabını verdi. Hatta bu renklerde kendisinin yaptığı çok güzel bir kolyesi ve bilekliği vardı.  Resim yapmayı da seviyormuş. Nisa yapbozda da çok başarılıydı. Verdiğimiz yapbozu hızlıca bitirdi. Sohbetimiz ve oyunumuz devam ederken miniğimizin büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Dileğini sorduğumuzda kararsız kalan Nisa önce bir süre düşündü ve sonra da bizden "Boyama Seti ve Defteri" istediğini söyledi.  Siz de pek becerikli miniğimiz Nisa'nın bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Antalya'nın yağmurlu bir kasım gününde miniğimiz Nisa'nın hediyesinin geldiğini öğrendik. Hemen hediyesini alıp Nisa'ya götürdük. Miniğimizin mutluluğu ve gülüşü içimizi ısıttı. Gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: