BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nil - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim gününde boyama kitabımızı ve oyun hamurlarımızı alıp hastanemizin Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi dünyalar tatlısı Nil karşıladı. 3 yaşındaki miniğimize onunla oyun oynamak için geldiğimizi söylediğimizde çok mutlu oldu. Hep beraber oyun hamurlarıyla yemek yaptık. Boyama kitabını boyarken hem hayvanlar hakkında sohbet ettik hem de hayvan çıkartmalarımızla kitabımızı süsledik. Miniğimizin en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik. Büyüdüğünde neler yapmak istediğini sorduğumuzda çok şaşırtıcı bir cevap aldık, dans etmeyi de çok sevdiğini söyleyerek balerin olmak istediğini söyledi. Ablasıyla beraber dans ettiklerini anlattı ve biz de onunla dans ettik. Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra bize "Barbie Ambulansı" istediğini söyledi. Siz de Nil'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi bize ulaşınca büyük bir heyecanla ailesi ile iletişime geçtik ve hediyeyi teslim edeceğimiz en uygun zamanı öğrendik. Nil bizi Barbie bebekleriyle birlikte büyük bir heyecanla ve kocaman bir gülümsemeyle karşıladı. Birlikte Barbie ambulansı ile bebeklerini tedavi ettik. Nil Barbie ambulansını çok beğendi ve heyecanla oynadı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek sevincine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: