BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nagi - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir ekim gününde oyunlarımızı yanımıza alıp heyecanlı bir şekilde Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. 16 yaşındaki arkadaşımız Nagi ile tanıştık ve birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla hastanemizde yatmakta olan arkadaşımız Nagi, yaptığımız sohbetlerde edebiyat öğretmeni olmak istediğini söyledi. Ayrıca rap tarzı müzik dinlemeyi de sevdiğini belirtti. Ziyaret sırasında Kızma Birader isimli oyunu oynarken en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Galatasaray takımını tuttuğunu söyleyen arkadaşımız Nagi günün sonunda bizden "Messi Forması" istedi. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Gönüllümüz Nagi için bizimle iletişime geçince çok sevindik. Tatil sevincimize bir mutluluk daha eklendi. Heyecanlı bir bekleyişin ardından dileğimizi teslim aldık. Nagi ve ailesiyle iletişime geçtik ama hastaneye en erken şubatın sonunda  geleceklerini öğrendik. Biz de dileğinin bir an önce arkadaşımıza ulaşması için dileğimizi kargoladık. Bizim için tekrar heyecanlı bir bekleyiş başladı. Çok geçmeden Nagi ve ailesinden dileğin ulaştığına dair sevindirici haberi aldık. Nagi formasını çok beğendiğini ve bize teşekkür ettiğini söyledi. Messi formasını Nagi’nin üstünde görmek bizi çok mutlu etti. Formayı Nagi’ye çok yakıştırdık. Nagi’nin dileğini gerçekleştiren ve mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkürler.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: