BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Munteha - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve hafif esintili bir sonbahar gününde eğlenceli oyunlarımızı alıp hastanenin yolunu tuttuk. Onkoloji servisinde bizi tatlı gülümsemesiyle Munteha karşıladı. Munteha 16 yaşında ve Osteosarkom (Kemik kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.

Munteha'ya oyunlarımızı öğretip Uno oynamaya başladık. İlk defa oynamasına rağmen oyunun mantığını hemen öğrendi ve iki kez kazandı. Sohbetimiz sırasında Playstation oynamayı ve müzik dinlemeyi sevdiğinden bahsetti. Zekasına hayran kaldığımız meleğimizin ileride hakim olmak istediğini öğrendik. En sevdiği rengin kırmızı olduğunu söyleyen Munteha güzel kıyafetler giymeyi ve makyaj yapmayı çok seviyormuş. Ziyaretin sonuna yaklaştığımızda Munteha'ya dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra ''Kürklü Kaban'' istediğini söyledi. Sizde miniğimizin dileğini gerçekleştirip sevincine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi bize ulaşınca büyük bir heyecanla ailesi ile iletişime geçtik ve hediyeyi teslim edebileceğimiz en uygun zamanı öğrendik. Özenle paketleyip hastanenin yolunu tuttuk. Munteha çok heyecanlıydı ve hediyesini aldığında gözlerindeki mutluluğu görmek bizi çok mutlu etti. Miniğimiz büyük bir heyecanla hediyesini açarken biz de ona yardım ettik . Munteha’nın sevinci görülmeye değerdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu çok mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: