BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammet Ali - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Antalya gününde kutu oyunlarımızı da alarak miniğimizle tanışmak için heyecanla hastaneye gittik. Hastanemizin Onkoloji servisinde yatan ve Lösemi (Kan kanseri) tedavisi gören miniğimiz Muhammed Ali bizi tüm tatlılığıyla karşıladı. Oyunlarımıza başlamadan önce sohbet ederken miniğimizin 8 yaşında olduğunu öğrendik. Muhammed Ali güzel heyecanıyla bize resim çizmeyi çok sevdiğini anlatmaya başladı. Miniğimiz öyle yetenekli ki izlediği videolar yardımıyla harika resimler çizebiliyormuş. Biz sohbet ederken bir yandan da yanımızdaki kutu oyunlarından Pratik Bardak oyununu seçerek oynamaya başladık. Miniğimiz ilk kez oynadığı bu oyunu öyle hızlı öğrendi ki zekası karşısında hayran kaldık. Oyunumuzu oynarken sohbetimiz esnasında öğrendik ki miniğimiz köpekleri çok seviyormuş. Bir köpek gördüğü zaman onu mutlaka besliyormuş. Miniğimiz hem pratik hem de oldukça centilmen tavırlarıyla oyunu kazanmayı başardı. Oyun boyunca yüzünde gülücükleri gözlerinde heyecanı eksik olmayan miniğimize ziyaretimizin sonunda bir dileğini sorduk. Daha önce hiç kutu oyunu oynamadığını ama bu oyunu da çok sevdiğini söyleyerek "Pratik Bardak Oyunu" diledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Güneşli bir bahar gününde dileğimizin fakültemize ulaştığını öğrenir öğrenmez heyecanla hastaneye gittik. Odasına girdiğimizde elimizdeki hediyeyi gören miniğimiz Muhammet Ali'nin gözleri parladı. Hemen hediyesini açmaya başladı ve içinde Dedektif Oyununun olduğunu görmek onu daha da heyecanlandırdı. Büyük bir neşeyle bizimle birlikte oynamaya başladığında şekilleri hızla bularak bizi kendine hayran bıraktı. Miniğimiz Muhammet Ali'nin bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: