BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9742 - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve yazın habercisi güzel bir mayıs gününde ellerimizde oyunlarla Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. 3 yaşındaki Akut Lenfoblastik Lösemi tanısıyla tedavi gören miniğimizin bizi görünce yüzünde adeta güller açtı ve oyun oynama isteğimizi hemen kabul etti. İlk olarak birlikte Ben Kimim oyununu oynadık. Miniğimiz bu oyunda yaşına göre oldukça yetenekliydi ve kendisine anlatılan nesneleri kolaylıkla biliyordu. Öyle ki oyunda yeterince iyi olduğunu anladıktan sonra tatlı sesiyle sıkıldığını söyleyip başka bir oyuna geçmek istedi. Ardından ona getirdiğimiz mini yapbozu yapmaya başladı. Yapbozumuz taşıtlar yapbozuydu. Yapbozu yaparkenki dikkati ve el becerisiyle bizleri kendisine yine hayran bıraktı. Sevimli  gülüşleriyle adeta içimizi ısıttı. Ardından hamur oynamaya geçtik. Hamurdan çiçekler yapmaya başladık. Miniğimizin yaptığımız çiçekleri annesine vermesi ise tam bir centilmenlik örneğiydi. Bol kahkahalı ve eğlenceli ziyaretimizin sonuna doğru kendisine dileğini sorduğumuzda "Oyuncak Uçak" istediğini söyledi.
Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Antalya'nın güzel ve sıcak yaz günlerinin bir sabahında miniğimizin hediyesini teslim etmek üzere güzelce paketledik, üzerine fiyonkumuzu da koyduk ve yola çıktık. Çocuğumuz hediyesi olan oyuncak uçak ve içerisindeki iş araçları, helikopter, yol tabelaları bulunan oyun setini görünce çok mutlu oldu. İçerisindeki iş araçlarının hepsini bize tek tek tanıttı ve söylemesi zor olan isimlerini bile bizi şaşırtarak kolayca söyledi. Heyecanla uçağını monte ettik ve birlikte oynamaya başladık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu mutluluğa ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: