BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9633 - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Antalya güneşinin sakince içimizi ısıttığı bir öğle sonrasında oyunlarımızla Hematoloji kliniğinin yolunu tuttuk. Orada bizi öğretmen olmak istediğini öğrendiğimiz 14 yaşındaki genç arkadaşımız karşıladı. Galatasaraylı bu küçük arkadaşımızla önce biraz Tabu oynadık ardından hevesli olduğunu anladığımız Uno oyununa geçtik. Böylelikle birbirimize hızlıca ısındık. Bu oyunda oldukça yetenekliydi ve kolaylıkla kazanıyordu. Bizi üst üste mağlup edebilmişti. Oynadıkça mutlu olduğunu görünce biz de sevindik. Heyecanlı geçen oyunlarımızın ardından bizden istediği bir dileğinin olup olmadığını sorduk. İstediği şeyin ”Pembe İnstax Kamera Seti“ olduğunu söyledi. Peki siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirip yüzünde bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Dileğimizi teslim etmek üzere sıcak bir Antalya gününde Hematoloji servisimizin yolunu tuttuk. Yanımıza miniğimizin bizden isteği olan pembe kamera setini aldık. Odaya girip hediyeyi verdiğimizde miniğimizin heyecanı görülmeye değerdi. Kameranın nasıl çalıştığını anlamak için biraz çaba sarf ettikten sonra sonunda kamerayı hazırladık. Artık miniğimiz yakalamak isteyeceği güzel anlara hazırlıklıydı. İlk fotoğrafı beraber çekildik. Böylece baktıkça bu güzel günü hatırlatacak bir anımız oldu. Miniğimizin mutluluğuyla biz de çok sevindik. Miniğimizin yüzünü güldüren gönüllümüze, gönülden teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: