BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8671 - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün Tabuu ve Uno oyunlarımızı yanımıza alıp miniğimizle oynamak için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. 13 yaşındaki miniğimiz oynadığımız oyunlarda bizden çok daha başarılıydı, kelime dağarcığı epey iyiydi. Ayrıca miniğimizle yaptığımız sohbetlerde futbola ilgisinin olduğunu öğrendik. Bize gelecekte de futbolcu olmak istediğini söyledi. Galatasaraylı olan miniğimiz Icardi ve Muslera’yı sevdiğinden de bahsetti. Yaptığımız tatlı futbol sohbetleri üstüne miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Kendisinden bize yöneltilen Alaaddin’in sihirli lambası gibi mi yani sorusu üzerine çok tatlı anlar yaşadık. Biraz düşündükten sonra dileğinin "5 Numara Futbol Topu" olduğunu dile getirdi. Siz de miniğimizin dileğini yerine getirip onun sihirli lambası olmak ister misiniz?

Ekim ayının son demlerini yaşadığımız aynı zamanda sınavlarımıza çalıştığımız şu günlerde, miniğimizin dileğinin ulaştığını öğrendik. Hemen hediyesini ona ulaştırmak için hastanenin yolunu tuttuk. Hediye paketini açtığında gözlerinde oluşan ışıltıyı görmek bizi çok mutlu etti. Dileğinin istediği şekilde gerçekleştiğini söyleyen miniğimiz bizlere teşekkür etti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: