BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Metehan - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Döneme yeni başlamamızın heyecanı ve miniklerimize duyduğumuz özlemle Onkoloji servisimizin yolunu tuttuk. Burada bizi şirin mi şirin Metehan karşıladı. Metehan 6 yaşında ve üniversitemizin hastanesinde Talasemi (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimize onunla vakit geçirmek istediğimizi söylediğimizde büyük bir sevinçle kabul etti ve oyun odasına geçtik. Miniğimizle birbirinden eğlenceli oyunlar oynarken çok keyifli sohbet ettik. Maymunları çok sevdiğini ve Galatasaraylı olduğunu öğrendik. Sarı rengi çok sevdiğini de söyledi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız ziyaretimizin sonunda Metehan'a bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bize "Drone" istediğini söyledi. Siz de güzel miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Metehan'ın dileğinin geldiğini öğrenince çok mutlu olduk. Dileğinin geldiğini öğrendikten sonra Metehan'ı arayacaktık ki içine doğmuşçasına o bizi aradı ve hediyesinin gelip gelmediğini sordu. Biz de hediyesinin geldiğini söyledik ve çok mutlu oldu. Biz de vakit kaybetmeden hastanenin yolunu tuttuk ve dileğimizi teslim ettik. Metehan'ın mutluluğunu görmek, bizim için en büyük ödüldü. Umarız dileği ona sonsuz mutluluk ve başarı getirir. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve onu böylesine mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: