BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hızır Araf - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün miniğimizle tanışmak için sabırsızlıkla Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz Kronik Böbrek Yetmezliği tanısıyla tedavi gören Hızır Araf’tı. Hızır Araf’ın odasının önüne geldiğimizde içimizde tatlı bir heyecan vardı. Hem de  6 yaşındaki miniğimizin de bizim gibi heyecanlı olduğunu görünce çok sevindik. Oyun oynamak için sabırsızlanıyordu. Küçük bir tanışma faslından sonra bekletmeden Haydi Anlat isimli oyunumuzu oynamaya geçtik. Çok akıllı bir çocuk olan miniğimiz hemen oyunun akışını ve nasıl oynandığını kavradı ve bize katıldı. Anlattığımız canlıları ve kavramları hemen anlayıp cevapları bilen miniğimiz anlatma sırası kendisine gelince de bildiği kadar güzel de anlattı. Bu vesileyle hayal gücünün sınırsız ve çok yaratıcı olduğunu görmüş olduk. Oyun kartlarında itfaiyeci denk gelince öğrendik ki Hızır Araf büyüyünce itfaiyeci olmak istiyormuş. Resim yapmayı ve oyun hamurlarıyla oynamayı çok seviyormuş. Ayrıca bizlere legolara bayıldığını söyledi. Bizden bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda bizlere “Köpek Balıklı Lego” istediğini söyledi ve hemen  fotoğrafını da gösterdi. Miniğimizin içimizde bıraktığı o sımsıcak sevgi ve ondan ayrılmanın verdiği tatlı hüzünle vedalaşıp yanından ayrıldık. Siz de Hızır Araf’ın dileğini yerine getirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrendik ve yağmurlu ama ılık bir kasım gününde hediyemizi vermek için hastanenin yolunu tuttuk. Hızır Araf’ın yüzündeki mutluluğu görmek için sabırsızlanıyorduk. Miniğimizin yanına gittik. Beraber vakit geçirdik ve çok bekletmeden hediyesini verdik. Hediyesini görmesiyle beraber miniğimizin yüzünü muhteşem bir sevinç kapladı. Gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: