BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hazal Solin - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Antalya'nın ekim ayındaki hafif serin ama güneşli havasında, miniğimizle tanışmadan önce fakültemizdeki odamızdan oynamak için birkaç oyun ve onu mutlu edecek tatlı hediyeler seçtik. Sonra da hastanemizin Onkolojisi servisinin yolunu tuttuk. 8 yaşındaki Hazal Solin, bizi heyecanla ve gülerek karşıladı. Hazal hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimizi hastanedeki oyun odamıza davet ettik. Götürdüğümüz hediyelerden yapbozu çok beğendi, hızlıca tamamladı. Miniğimiz dans etmeyi, şarkı dinlemeyi, bebekleri ve resim yapmayı çok seviyormuş. Hatta büyüdüğünde ressam olmak istiyormuş. Bize yaptığı resimleri gösterdi, hepimiz hayran kaldık. Hazal Uno oynarken en sevdiği renklerin pembe, mavi ve mor olduğunu söyledi. Dileğini sorduğumuzda önce karar veremese de bizden bir "Boyama Seti" istedi. Siz de Hazal Solin'in dileğini gerçekleştirip onun hayallerine ortak olmak ister misiniz?

Heyecanlı bir bekleyişin ardından miniğimizin hediyesinin elimize ulaştığı bilgisini aldık. Bir ekim gününde miniğimizin dileği olan boyama setini alıp hastanenin yolunu tuttuk. Hediye paketine meraklı gözlerle bakarken hediyesini ona teslim ettik. Hediyesini açarken mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Bize teşekkür ederek hediyeyi çok beğendiğini söyledi. Miniğimizin mutluluğuna aracı olduğumuz için çok mutluyduk. Hazal'ın dileğini gerçekleştirerek gözlerindeki mutluluğa vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: