BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hasan - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde hastanemizin Çocuk Onkoloji servisinde tedavi gören 13 yaşındaki Hasan'ı ziyaret ettik. Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Gider gitmez Hasan ile Mangala ve Uno oyunlarını oynadık. Mangala'da çok iyi olan miniğimiz Uno'yu pek bilmediğini söylese de ana kuralları anlattıktan sonra oyunu çabucak kavradı ve hepimizi geride bırakarak galip geldi. Hasan'la biraz sohbet ettik. Hasan'ın futbolla ilgilendiğini ve Galatasaray'ı tuttuğunu öğrendik. İleride futbolcu olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonlarına yaklaşırken Hasan'a dileğini sorduk. Biraz kararsız kaldıktan sonra "Galatasaray Forması" istedi.

Siz de Hasan'ın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel ve ılık bir aralık sabahında, Hasan'ın hediyesinin gelmiş olduğunu öğrendik. Büyük bir sevinçle hemen hazırlanıp hediyemizi teslim etmeye gittik. Miniğimiz uyuyordu. Uyanıp hediyesini açtığında yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Hediyeyi karşılayarak miniğimize ve bize bu mutluluğu yaşatan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: